Vojna Enciklopedija:Odricanje odgovornosti za pravo

From Vojna Enciklopedija
Jump to: navigation, search
Odricanje odgovornosti Odricanje odgovornosti za rizik Odricanje odgovornosti za medicinu Odricanje odgovornosti za pravo Odricanje odgovornosti za sadržaj

MOLIMO VAS DA PROČITATE CEO TEKST PRE NEGO ŠTO ZATVORITE OVU STRANU

Vojna Enciklopedija sadrži mnoge članke o pravnoj tematici i zakonima i propisima. Međutim, niko ne daje nikakve garancije, niti tvrdi da su informacije koje ovde možete naći pouzdane. Ne postoji apsolutno nikakva garancija da bilo koja izjava povezana sa pravnim pojmovima jeste istinita, korektna ili precizna. Zakonski i ostali propisi nisu nepromenljivi i mogu se razlikovati od mesta do mesta ili se menjati vremenom, nekad čak veoma brzo i korenito.

Čak iako je izjava o pravnom pojmu, propisu ili zakonu pouzdana, ona može biti takva samo za jednu oblast, regiju ili lokalnu samoupravu za koju je osoba opisala te informacije. Takođe, moguće je da je zakon ili propis stavljen van snage, izmenjen ili dopunjen u međuvremenu od kada je takva informacija stavljena ili poslednji put menjana na Vojnoj Enciklopediji.

Pravne informacije pronađene na Vojnoj Enciklopediji su, u najboljem slučaju, opšte prirode i ne mogu zameniti savet kvalifikovane i stručne osobe odnosno kompetentne osobe sa posebnim znanjem koja može sagledati Vaš slučaj odnosno Vaše specifične okolnosti. Molimo Vas da kontaktirate odgovarajuću advokatsku komoru odnosno udruženje advokata ili sličnu organizaciju advokata, pravnika ili pravnih zastupnika koja Vam može obezbediti da dođete do kompetentnog profesionalnog pravnog zastupnika ako nemate drugog načina da stupite u kontakt sa advokatom, pravnikom, građanskim notarom, pravobraniocem, narodnim advokatom ili nekim drugim, za Vaš slučaj adekvatnim, profesionalcem.

Ni pojedinačni saradnici, operateri, programeri ili darodavci Vojne Enciklopedije niti bilo ko drugi na drugi način povezan sa Vojnom Enciklopedijom ne može preuzeti bilo kakvu odgovornost za rezultate ili posledice bilo kakvog pokušaja korišćenja ili prilagođavanja neke od informacija ili izjava pronađenih na ovom veb sajtu.

Ništa od onog što možete naći na vojnaenciklopedija.com i ne može biti upotrebljeno za pokušaj davanja ili sastavljanja pravnog mišljenja ili saveta ili na neki drugi način uplitanje u pitanje pravne prakse.

Vojna Enciklopedija - Glavni i odgovorni urednik Branislav Kapetanović