Vojna Enciklopedija:Uputstva

From Vojna Enciklopedija
This is the latest revision of this page; it has no approved revision.
Jump to navigation Jump to search

Dobro došli na uputstva! o Vojnoj Enciklopediji. Vojna Enciklopedija je otvorena enciklopedija, što znači da i Vi možete napisati neki članak, ili dopuniti/popraviti postojeći. Cilj ovih uputstava je da uputi početnike kako da uređuju članke na lak, brz i jednostavan način. Kada završite „kurs” moći ćete sami uređivati članke, nećete morati nikoga pitati za savet: Kako ovo, kako ono...

Naravno, nećete saznati sve o Vojnoj Enciklopediji, ali ako se zapitate možete li da naučite da je koristite, znajte da saradnici Vojne Enciklopedije imaju od 10 do 100 godina (saradnici koji su podelili te podatke s nama), raznih su struka i zanimanja i najverovatnije jedina stvar koja ih sve povezuje je ljubav prema znanju.

Ukoliko želite da saznate više o nekom pojmu, treba samo da pratite veze, tj. da kliknete na plavu hipervezu (poveznicu) na kojoj ćete naći detaljnije objašnjenje određenog pojma.

Za navigaciju kroz uputstva možete koristiti i plave strelice. Krenimo sa: Uređivanjem članaka... (Za navigaciju kroz uputstva možete koristiti i plave strelice.)